Antena3, amplu interviu cu Dragnea din baie, unde presa soroşistă n-are curaj să intre

Încă o dovadă de profesionalist în trustul lui Dan Voiculescu. Mai mulţi jurnalişti de la Antene au difuzat un emoţionant interviu cu Liviu Dragnea în toaleta Camerei Deputaţilor, acolo unde “presa aşa-zis liberă are interes să nu intre”, potrivit jurnaliştilor de la Antene. Aceştia povestesc dedesubturile interviului istoric în buda Parlamentului: “Am şi fumat, pentru că este un spaţiu privat al lui Liviu Dragnea şi aici legile date de securişti nu se aplică”, spune Gâdea.

Într-un cadru frăţesc, uman, amintind de principiile umaniste al partidului înfiinţat de Voiculescu, jurnaliştii Antenelor au arătat ceea ce tuturor celorlalţi ziarişti le e probabil interzis să arate: un infractor pe budă, sau un om de stat care îşi foloseşte toate secundele vieţii în interesul ţării.

“Când a tras apa m-am gândit imediat că ţara asta nu are irigaţii şi că, iată, Dragnea face ceva. Când ne-a cerut o rolă de hârtie m-am gândit la fabricile naţionalizate şi date corporaţiilor străine şi duşmănoase”, a transmis un antenist emoţionat de fiorul apropierii de marele lider.

Într-o nouă dovadă de integritate şi profesionalism, jurnaliştii Antenelor au respins acuzaţiile privind dispariţia unor robineţi din baia respectivă, imediat după interviul lui cu Dragnea.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
18 februarie 2019 17:04
Citește mai mult despre: antena 3 Camera Deputatilor Dragnea interviu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult