Antena3: ”Sibienii îl urăsc pe Iohannis! Așa se explică că 80% au votat ca să scape de el ca primar”

Antena 3 și-a betonat aseară lipsa oricărei legături cu realitatea, după ce preț de câteva ore Mihai Gâdea și Mircea Badea, acești doi corifei ai pupincurismului voluntar, au repetat obsesiv că Iohannis e un personaj odios, pe care sibienii îl urăsc. ”De ce au votat 80% dintre sibieni ca să plece Iohannis de la primăria Sibiu la Cotroceni? Pentru că-l urăsc, evident!”, a urlat obsesiv Badea, în timp ce executa șpagatul.

Mult mai afectat a fost Mihai Gâdea, care cu greu a reușit să reziste pe parcursul propriei emisiuni. La un moment dat chiar a avut nevoie de ajutorul unui asistent, ca să-i șteargă periodic spumele de la gură și să-l atenționeze de fiecare dată când treceau mai mult de două minute fără să spună că Iohannis e marioneta lui Băsescu.

Ulterior, Gâdea i s-a destăinuit unui apropiat că a încercat să-l pupe în cur pe Iohannis, să vadă cum e, dar efectiv nu i-a ieșit. ”Sunt genul de om care se atașează pe viața de un cur pe care îl pupă în mod constant. Se pare că am coloană și nu pot schimba curul preferat chiar așa, de pe o zi pe alta”, a spus Gâdea.

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția specială de duminică, dedicată alegerilor, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Scris de Calin
19 noiembrie 2014 13:11

Alte articole

Vezi mai mult