Antonia a primit în dar o maimuţică să-i ostoiască dorul de Alex Velea

Relaţia dintre cei doi nu mai este deja un secret iar dragostea depăşeşte deja limitele imposibilului. În ultima vreme Alex Velea are mult mai multe concerte decât Antonia iar frumoasa artistă abia de mai poate sta liniştită în casă de dorul simpaticului cântăreţ. Dar, veşti bune, prietenii celor doi i-au dăruit o maimuţică la fel de simpatică ca să-i ţină de urât până se întoarce Velea acasă.

“Este cel mai drăguţ animal, face caca la oliţă, este curat şi nu lasă păr. Pe întuneric aproape că-i confund”, a exclamat, fericită, artista. Cel mai mult îi place noaptea, când maimuţica urlă la lună diverse melodii ale cunoscuţilor artişti români. “E doi într-unul, că râde ca Smiley şi e la fel de talentat”, a mărturisit Antonia.

Cel mai plăcut moment a fost când maimuţica, botezată Bobo, a strigat la un chef al cântăreţilor români celebra “Boomshakalaka”, moment în care cunoscutul compozitor Marius Moga s-a jurat că fură o melodie de pe internet să i-o compună pentru viitorul hit al muzicii româneşti.

Scris de Ef
9 iulie 2013 15:07

Alte articole

Vezi mai mult