Antonia, în pericol din cauza fructelor? Alex Velea a umplut casa de coji de banană

Cine a spus că fructele sunt sănătoase ar trebui să se gândească de două ori! Apropiaţii îndrăgitei Antonia spun că, din cauza alimentelor naturale, interpreta e predispusă la accidente foarte amuzante, dar deosebit de grave. Partenerul acesteia, Alex Velea, n-a învăţat încă să arunce la gunoi cojile bananelor care îi alcătuiesc dieta, astfel încât apartamentul de lux al celor doi e plin de capcane periculoase.

“Îl iubesc mult pe Alex încă de când l-am luat în casă, dar încă n-am reuşit să-l conving să nu arunce cojile pe unde apucă”, se plânge Antonia pe Facebook, cerându-le sfatul fanelor. “Ajutaţi-mă, fetelor: cum îl învăţ să folosească coşul şi, mai ales, să nu se mai urce pe candelabru?”

Între timp, problema candelabrului pare să se fi rezolvat după ce cântăreaţa i-a promis soţului său că va sădi nişte liane din dormitor până în holul de la intrare. Cu toate acestea, cojile de banană presărate pe duşumeaua casei pun în continuare în pericol integritatea fizică a talentatei artiste.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
22 iunie 2015 16:06

Alte articole

Vezi mai mult