Anul acesta Isus a optat pentru o coroană de spini cu cristale Svarowski!

Moda se schimbă, iar Paştele nu putea să nu se înscrie în vârtejul de neoprit al fashionului. Anul acesta, Patimile Domnului vor fi dominate de culori pastel, de bleu-ciel, culori tandre, stofe moi, catifele, iar accesoriile vor fi dominate de influenţe florale, în spiritul Floriilor, cu cristale Swarovski şi ţinte, care vor sublinia durerile din Săptămâna Luminată.

„Anul acesta avem un bici special, cu ţinte metalice, care aţi văzut că se poartă foarte mult. La fel, sandalele centurionilor vor fi tot cu ţinte, coifurile sunt marochinărie tunisiană de calitate, iar Pilat din Pont va purta o togă brodată cu motive scandinave, iar pe dedesubt o ie românească”, spune Decebal Popescus Maximus.

În ce priveşte ţinuta lui Isus, acesta va purta o coroană de spini cu cristale Swarovski şi o superbă mantie de satin, cu haină de bumbac mercerizat de culoare argintie, iar în picioare va avea sandale Jimmy Choo. Experţii în fashion pascal recomandă piroanele din noua colecţie Cartier, gama de accesorii putând fi completată cu o cruce din mahon fiert cu entarsii de pietre semi-preţioase, în stil clasic Thonet.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
16 aprilie 2014 11:04

Alte articole

Vezi mai mult