Anul ăsta Moș Crăciun nu mai vine, după ce a fost jignit dur într-un editorial de CTP

În perioada sărbătorilor, toți devenim mai buni, cu o singură excepție: Cristian Tudor Popescu. Dezamăgit probabil și de noul Star Wars, CTP a devenit de-a dreptul insuportabil și plin de răutate. Chiar prea multă răutate, dacă e să ne raportăm la ultimul său editorial, în care CTP îl jignește în termeni imposibil de reprodus pe Moș Crăciun.

”Îmi bag p*la, nu ma vin în România. Să vă aducă CTP-ul cadouri, că el se pricepe la toate”, a scris, vizibil iritat, Moș Crăciun pe pagina personala de Facebook. Altfel un moșuleț simpatic, Moș Crăciun a fost într-atât de iritat de CTP încât a devenit de-a dreptul răzbunător: ”Toate cadourile pe care trebuiau să le primească copiii români vor ajunge la copii de unguri”, a mai scris Moșul pe Facebook.

Moș Crăciun spune că oricum se gândea de mai mulți ani să nu mai vină în România, și tot din cauza cu Cristian Tudor Popescu. ”Se speriau bieții reni de el când îl vedeau că se încruntă, m-au răsturnat cu sania de câteve ori din cauza lui CTP. Era și nesimțit, eu îi lăsam un cadou sub brad, iar el îl lua și mi-l arunca înapoi în sanie”, a rememorat Moș Crăciun.

Scris de Calin
24 decembrie 2014 16:12

Alte articole

Vezi mai mult