Dacă ai remarcat nervozitate la unul sau mai mulți colegi de muncă, cel mai probabil este din cauza RADET. Regia bucureșteană a întrerupt complet apa caldă în mai multe sectoare ale Capitalei, lăsând sute de mii de bărbați în imposibilitatea de a mai face un simplu duș cu apă caldă.

barbat_dus_rece.jpg Și dacă apa la duș nu este caldă, atunci există o mare problemă: bărbații nu se mai pot nici masturba la duș. ”M-am chinuit aproape o oră de dimineață să o scol, dar n-am reușit”, se plânge Geo Lemandroi, corporatist în Pipera. ”Orice ai face, la orice te-ai gândi, cu apă rece n-o vei scula în veci. Dimpotrivă, mi s-a făcut atât de mică, că abia o mai vedeam.”

Corporatistul speră ca apa caldă să revină cât mai repede, pentru că altfel riscă să ajungă să se masturbeze în cadă, cu apă încălzită pe aragaz, ca pe vremea bunicilor săi. ”Or, eu vreau să mă masturbez demn, în picioare, sub duș, ca orice bărbat adevărat”, spune Geo Lemandroi.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Calin | Tuesday, 01.09.2015 13:56 Monden

National Cinematografic