Apar nume mari în #metoo. Smiley, acuzat de mai multe femei că le suna noaptea şi le cânta live

După ce campania #MeToo a scos la iveală doar un rapper expirat și vreo câțiva profesori, o lovitură puternică împotriva bărbaților hărțuitori a fost dată în aceast final de săptămână când mai multe femei și-au făcut curaj și au ieșit să spună public că au fost abuzate de celebrul cântăreț Smiley (Andrei Maria).

„Ne-am cunoscut la un concert de-al lui, de la distanță părea un băiat de treabă. Am zis că e simpatic și am acceptat când m-a invtitat pe mine și pe prietena mea în oraș la o cafea. Am zis că n-are ce să se întâmple nimic rău, chiar dacă nu e ok să bem cafea seara. Lucrurile au degenerat rapid, Smiley a început să ne cânte melodii de pe ultimul său album, live. Am tot încercat să-l oprim, i-am zis că nu e în regulă, că nu e decent să ne cânte live, nu s-a oprit. Am plecat amândouă la țigară, nu s-a oprit, a venit după noi fredonând refrenul. N-am fost în viața mea atât de speriată”, povestește Adelina M., una din victimele lui Smiley.

Alte fete au relatat că au fost supuse la abuzuri similar. „Pe radio sau pe CD muzica lui e doar proastă, ceva inert și fără vlagă, cam ca o labă extrem de tristă. Dar nu te supără fizic, nu te face să vomiți ca atunci când începe să se tânguie direct, fără instrumente și fără compresie la voce. E oribil”, spun fetele.

Scris de Ef
20 octombrie 2017 20:10
Citește mai mult despre: Smiley

Alte articole

Vezi mai mult