Apel către pisici: mai lăsați Instagramul, că ne-am umplut de șobolani!

Ţara colcăie de rozătoare în timp ce ele stau tolănite şi pozează pentru Instagram! În ultimele zile, milioane de români au semnat o petiţie care imploră pisicile să se întoarcă la muncă, însă nicio torcătoare nu pare foarte entuziastă să renunţe la rolul de vedetă în social media.

Chiar şi Tudor Chirilă, cândva influencer, a încercat să le convingă pe pisici redactând o „Scrisoare către pisici”, cea mai emoţionantă scrisoare a sa de la „Scrisoare pentru liceeni” şi „Scrisoare pentru covrigărese” încoace, însă fără succes.

„Şoareci în Kaufland la raionul de carne. Şobolani în Mega la covrigi. Guzgani ronţăind ciocolată în Auchan. UNDE NE SUNT PISICILE?”, se întreabă Marcel, 32 de ani.

„Pe vremea mea, pisica vâna de la 7 dimineaţa. Nici nu-mi beam cafeaua şi mă trezeam cu maldărul de şoareci pe preş. La sfârşitul zilei, abia dacă apuca să-şi facă un selfie, era ruptă de oboseală. Acum? Uitaţi-vă şi voi: pisica mea are de 70 de ori mai mulţi followeri decât mine şi nu mai ştie altceva decât machiaj şi şedinţe foto. O vrabie n-a mai adus de luni de zile”, se plânge Cosmin, 41 de ani. „Chiar şi în poza asta în care se joacă cu un şoarece, şoarecele e de plastic, primit de la nu ştiu ce corporaţie într-o campanie.”

„Aoleu, expiraţi sunt oamenii ăştia, toată ziua semnează petiţii online de zici că-i 2009”, a mieunat Pufi, o birmaneză cu 8 milioane de urmăritori pe diferite reţele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
5 iulie 2021 14:48
Citește mai mult despre: pisici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult