La scurt timp după lansarea versiunii pentru Android, îndrăgita aplicaţie Prisma se retrage de pe piaţa din România! De vină pentru decizia radicală a producătorilor, spun specialiştii IT, este însuşi fostul primar Viorel Lis, care şi-a făcut aseară câteva selfie-uri şi a provocat daune grave serverelor care procesează imaginile.

prisma_lis_stricat.jpg
“A fost groaznic. Era plin de fum, totul mirosea a ars. A trebuit să oprim toată aparatura, să sigilăm incinta şi să scoatem pozele lui Viorel Lis din server cu patentul”, spune Yuri Huiev, îngrijitorul puternicelor calculatoare care ne fac să arătăm frumos în pozele trase prin Prisma. “N-am reuşit să mă uit la ele decât cu coada ochiului, dar arăta ca un tapir împăiat foarte neglijent şi pus la murat peste iarnă.”

“Prisma va funcţiona din nou imediat ce se răcesc procesoarele, dar pentru siguranţă, am decis să blocăm toate IP-urile de România şi să retragem aplicaţia din Google Play-ul local. Nu se ştie când îi vine iar vreo idee năstruşnică domnului Lis”, a adăugat informaticianul rus.

Amintim cititorilor că un incident similar a avut loc în 2014, când fostul primar a încercat să-şi deschidă un cont de Instagram, cauzând pierderi estimate la 8 miliarde $.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Tuesday, 26.07.2016 13:53 Monden

National Cinematografic