Aplicaţia Prisma nu mai funcţionează în România după ce Viorel Lis şi-a făcut câteva selfie-uri

La scurt timp după lansarea versiunii pentru Android, îndrăgita aplicaţie Prisma se retrage de pe piaţa din România! De vină pentru decizia radicală a producătorilor, spun specialiştii IT, este însuşi fostul primar Viorel Lis, care şi-a făcut aseară câteva selfie-uri şi a provocat daune grave serverelor care procesează imaginile.

“A fost groaznic. Era plin de fum, totul mirosea a ars. A trebuit să oprim toată aparatura, să sigilăm incinta şi să scoatem pozele lui Viorel Lis din server cu patentul”, spune Yuri Huiev, îngrijitorul puternicelor calculatoare care ne fac să arătăm frumos în pozele trase prin Prisma. “N-am reuşit să mă uit la ele decât cu coada ochiului, dar arăta ca un tapir împăiat foarte neglijent şi pus la murat peste iarnă.”

“Prisma va funcţiona din nou imediat ce se răcesc procesoarele, dar pentru siguranţă, am decis să blocăm toate IP-urile de România şi să retragem aplicaţia din Google Play-ul local. Nu se ştie când îi vine iar vreo idee năstruşnică domnului Lis”, a adăugat informaticianul rus.

Amintim cititorilor că un incident similar a avut loc în 2014, când fostul primar a încercat să-şi deschidă un cont de Instagram, cauzând pierderi estimate la 8 miliarde $.

Scris de Vasile
26 iulie 2016 14:07
Citește mai mult despre: android aplicatie prisma Selfie viorel lis

Alte articole

Vezi mai mult