Ardelean căsătorit cu o olteancă, singurul bărbat din lume a cărui soţie se îmbracă înaintea lui

Ceva ce părea imposibil tocmai s-a întâmplat în Ardeal: unui bărbat îi ia mult mai mult timp decât soţiei ca să se îmbrace şi aranjeze pentru o ieşire în oraş. Iar asta în condiţiile în care începe operaţiunile şi cu câteva ore înaintea soţiei. Şi nu, nu e vorba de un metrosexual, ci de clujeanul Cosmin B., care printr-un concurs nefericit de împrejurări a ajuns căsătorit cu o olteancă.

“Deşi mă apuc de treabă cu 2 ore înaintea ei, până îmi trag eu primul ciorap ea se schimbă de rochie a zecea oară. Când mă apuc de al doilea ciorap, ea deja a ales rochia potrivită pentru seara aia”, povesteşte Cosmin B. “Apoi, abia dacă apuc să închei un nasture la cămaşă, că ea deja e machiată, pensată şi parfumată. Zici că-i drac, nu ştiu cum reuşeşte.”

Cu toate acestea, olteanca nici nu se gândeşte la divorţ. “Da, e aiurea să stai aranjată şi să aştepţi după el, în timp ce îţi tot repetă «No, ho, că n-o intrat zilele în sac!», dar ştiam de la început în ce mă bag”, spune aceasta. “Şi nu pot să renunţ la un bărbat care a stat în genunchi în faţa mea 8 ore, de cât a avut nevoie ca să spună «No, vrei să fii soţia mea?»”.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Calin
19 noiembrie 2013 12:11

Alte articole

Vezi mai mult