Ardelenii vor să participe la Ice Bucket Challenge, dar n-au terminat de umplut găleţile

Frenezia Ice Bucket Challenge, în cadrul căreia vedete şi oameni de rând deopotrivă îşi toarnă găleţi cu apă rece în cap, majoritatea uitând de ce, i-a cuprins şi pe ardeleni. Aceştia îşi doresc cu ardoare să ia parte la nebunia găleţilor, însă au o mare problemă: nu le-au terminat de umplut.

“La noi nu e aşa simplu, pentru că nu ne grăbim inexplicabil, ca toţi ceilalţi”, spune clujeanul Flaviu P. “Să vă zic cazul meu. Mi-a luat două zile numai până am ales găleata din magazin, că erau în zeci de culori şi volume. Apoi am pus apa la rece, şi până a răcit-o frigiderul meu ardelean au mai trecut patru zile. După ce am scos-o de la rece, am rugat un vecin să-mi explice care e rostul a ceea ce facem, dar până a terminat de vorbit, apa s-a încălzit şi a trebuit s-o bag la loc în frigider”, a continuat acesta.

Ardelenii se tem, însă, că nu vor putea duce la bun sfârşit provocările. “Chiar dacă, prin absurd, o să ajungem să ridicăm prima găleată în aer, va dura ceva până când apa ne va cădea în cap, având în vedere că în Ardeal gravitaţia este de zece ori mai lentă decât în celelalte regiuni”, a mai adăugat Flaviu P.

Scris de Luchian
23 august 2014 13:08
Citește mai mult despre: ardelean

Alte articole

Vezi mai mult