Pentru că e un tip decent, Armin van Buuren a ales să folosească o metaforă pentru a face și el tradiționala urare ”Muie PSD!”. În loc s-o spună sau s-o afișeze pe ecranul imens din spatele lui, DJ-ul a preferat să cânte șapte ore fără întrerupere.

armin_untold_2018.jpg ”Sunt sigur că românii inteligenți au înțeles aluzia: pentru că expresia «Muie PSD» este compusă din șapte litere, am ales să mixez exact șapte ore”, a spus DJ-ul. ”Cei care n-au prins aluzia, problema lor, sunt probabil pesediști și oricum nu e pentru ei. Dar clujenii și cei care vin la Untold sunt sigur c-au înțeles-o. Erau extrem de fericiți la finalul celor șapte ore, iar ăsta e cu siguranță unul dintre motive.”

Armin van Buuren a explicat și de ce în ultimii ani preferă să mixeze la Cluj și nu la București. ”Impresarul meu m-a anunțat că la București este o primăriță care cere procent din onorariile celor care susțin spectacole acolo. Ba mai cere și să urce pe scenă, să fie aclamată de public. Normal c-am refuzat să mai mixez acolo!”, a explicat DJ-ul olandez.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Monday, 06.08.2018 11:55 Monden

National Cinematografic