Pentru că e un tip decent, Armin van Buuren a ales să folosească o metaforă pentru a face și el tradiționala urare ”Muie PSD!”. În loc s-o spună sau s-o afișeze pe ecranul imens din spatele lui, DJ-ul a preferat să cânte șapte ore fără întrerupere.

armin_untold_2018.jpg ”Sunt sigur că românii inteligenți au înțeles aluzia: pentru că expresia «Muie PSD» este compusă din șapte litere, am ales să mixez exact șapte ore”, a spus DJ-ul. ”Cei care n-au prins aluzia, problema lor, sunt probabil pesediști și oricum nu e pentru ei. Dar clujenii și cei care vin la Untold sunt sigur c-au înțeles-o. Erau extrem de fericiți la finalul celor șapte ore, iar ăsta e cu siguranță unul dintre motive.”

Armin van Buuren a explicat și de ce în ultimii ani preferă să mixeze la Cluj și nu la București. ”Impresarul meu m-a anunțat că la București este o primăriță care cere procent din onorariile celor care susțin spectacole acolo. Ba mai cere și să urce pe scenă, să fie aclamată de public. Normal c-am refuzat să mai mixez acolo!”, a explicat DJ-ul olandez.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 06.08.2018 13:55 Monden

National Cinematografic