Când vine vorba de anduranţă, prafurile mai au mult până să bată o tămâie cinstită, naturală! Pafnutie Varlaam, preotul comunei Ţîruleşti, Ialomiţa, tocmai i-a dat clasă lui Armin van Buuren, reuşind să ţină slujba de Înviere până la 11 dimineaţa, mult peste programul obişnuit.

popa_armin_van_buuren.jpg
"A fost bombă, cel mai tare show! Efectele pirotehnice, muzica, atmosfera, totul! Şi când te gândeşti că totul a fost live, în timp ce alţii vin cu muzica pe CD şi abia dacă rezistă până la răsărit", spune Frosa Ioniţă, babă din localitate şi admiratoare a preotului Pafnutie.

"L-am urmărit pe părintele Pafnutie în turneu, sunt fană încă dinainte să fie parohul nostru, dar de Învierea asta chiar s-a depăşit pe sine. Faza cu lumina m-a dat pe spate! Sunt curios cu ce vine nou anul viitor", adaugă Ileana a lui Săftică din deal, care i-a cerut îndrăgitului duhovnic chiar şi un autograf cu 'Pafnu The Lightbringer' pe sânul stâng.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 02.05.2019 22:15 Monden

National Cinematografic