Internauţii au primit cu căldură noul line-up anunţat pentru Untold 2020, care include nume relativ sonore precum Daniel Guettra, Gigi Azalea, Steve Aikido sau celebrele Pussycat Dogs.

arminvanbuuren_nusemaiopreste.jpg

Din păcate, celebrul DJ şi producător olandez Armin van Buuren nu va putea ajunge la Untold 2020 pentru că încă nu şi-a terminat reprezentaţia de la Untold 2019, anunţă organizatorii.

"De altfel, acesta este şi motivul pentru care Untold 2020 se va ţine pe stadionul din Huedin - Cluj Arena e încă ocupată de van Buuren şi echipa sa. Am putea să-l dăm afară, dar pare că se simte bine omul, nu ne lasă inima să-i tăiem macaroana. Mai bine mutăm festivalul", spune Marcel Schengen Photography, membru în Comitetul Untold.

Potrivit surselor locale, van Buuren mixează fără încetare de mai bine de şase luni, spre deliciul lui nea Ilie, care mai vine din când în când să tundă gazonul şi să îi schimbe perfuzia îndrăgitului DJ.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 20.02.2020 17:47 Monden

National Cinematografic