Kasadâr Bei, aga-ul Kanaldeului a trimis încă de multe zile depeșă cu privire la fuga concurentului de pe moșia „Puterea Dragostei”, promițând o pungă de galbeni pentru cel care-l aduce viu. Doi arnăuți, Stanciu a lui Bobotea și Chiril Popitu, trimiși de Vodă Caragea, sunt cei care au înfăptuit fapta și l-au capturat pe fugar.

tigan-fugit-de-la-puterea-dragostei.jpg

Acesta a fost prins în timp ce fugea pe islazurile boierului Mavrocordat Cantemir Cantacuzino. Arnăuții au aruncat o sfoară cu trei bile cu dibăcie și aceasta s-a încolăcit în jurul picioarelor fugarului. A fost prins de chică și aruncat pe obâlncul șeii și dus așa legat înapoi la conac. 

În cinstea celor doi arnăuți Kasadâr Bei a deschis un vin bun de Tokai primit de la împăratul Austriei și le-a oferit-o acestora, alături de punga de galbeni. Fugarul a fost prins înapoi în lanțuri, biciuit, frezat și gelat bine și pus să se cotârlească cu restul concurentelor de la „Puterea Dragostei”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 06.05.2020 17:09 Monden

National Cinematografic