Aroganță totală! Nuțu Cămătaru s-a dus la munte cu ursul propriu

Panică printre turiștii și localnicii din Bușteni, după ce marele iubitor de animale Nuțu Cămătaru a început să se plimbe cu ursul prin stațiune. Polițiștii i-au atras atenția că este interzis să plimbi urșii din pădure, însă Nuțu le-a arătat cu acte că plimbă ursul lui personal, adus de la București.

Se pare că ursul a ajuns la Bușteni adus cu trenul de unul din locotenenții lui Nuțu Cămătaru, fiind prea mare pentru a încăpea în mașina acestuia. În afară de un mormăit intens către nașul de tren, se pare că ursul a fost extrem de liniștit pe durata călătoriei și nu i-a deranjat deloc pe ceilalți călători – aici a contat însă și faptul că toți s-au refugiat în celelalte vagoane.

Nu doar turiștii din Bușteni fug din calea lui Nuțu Cămătaru, ci la fel fac și urșii care mai coborau din când în când în stațiune. Pentru că ursul lui Nuțu este un grizzly, aceștia sunt înspăimântați de el, așa că nu îndrăznesc să mai iasă din pădure. Lucrul acesta l-a bucurat foarte mult pe Nuțu Cămătaru, că întâmplător a uitat să ia șervețele la el și n-ar avea cu ce să șteargă colții ursului său de sânge în cazul vreunui incident cu alți urși.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
5 septembrie 2020 02:32
Citește mai mult despre: nutu camataru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult