Arșinel a primit titlul de cetățean de onoare deși mai erau 174 de clovni pe listă înaintea lui

Marele maestru al scenei și scenetelor românești nu se dezminte nici de această dată. Acesta a sărit rândul la coada pentru acordarea titlului de cetățean de onoare al Bucureștiului, o distincție extrem de importantă care aduce nu doar onoare și respect ci și prețuirea nețărmurită a concitadinilor. Profitând de pilele sale de politruc, acesta s-a trecut printre primii pe listă, deși mai erau 174 de clovni înaintea lui, mult mai comico-triști decât el.

„Este vorba doar de invidia unor colegi, vizibili geloși pe activitatea mea în teatrul de măscărici din România. Toți ratații vorbesc pe la spate pentru că nu sunt ei atât de buni să aibă experiența și cariera mea, rezultatele mele. Evident că acest titlu mi se cuvine”, a răbufnit maestrul Arșinel.

Pe de altă parte, deși public s-a arătat mâhnit, în realitate Alexandru Arșinel a ieșit foarte vesel de ceremonia oficială și, conform unor apropiați al acestuia, l-a sunat imediat pe torționarul Vișinescu să-i zică „Sâc, sâc, fraiere, ți-am zis că mă facă ăștia cetățean de onoare înaintea ta? Ai să-mi dai două beri, ai promis, ai promis”.

Scris de Ef
17 ianuarie 2018 13:01
Citește mai mult despre: arsinel cetatean de onoare clovni

Alte articole

Vezi mai mult