Arșinel s-a tăiat pe burtă, să verifice dacă medicul Lucan n-a ascuns în el niște euro când i-a făcut transplantul

Știrile despre medicul Mihai Lucan și teancurile de euro găsite prjn vila sa sau care i-au căzut din buzunar în biroul procurorilor l-au pus în gardă pe Alexandru Arșinel, un actor de reclame la farmacii cunoscut mai degrabă pentru faptul că are certificat de revoluționar cu rol determinat, la fel ca Eugen Nicolicea și alți impostori.

Cum Mihai Lucan este cel care i-a făcut transplantul de rinichi, Arșinel s-a gândit că poate medicul a ascuns și în el niște mii de euro, așa că s-a tăiat pe burtă să verifice, cu speranța că va recupera măcar o parte din șpaga pe care i-a dat-o lui Lucan să să-i dea rinichi noi peste rând. Însă, ghinion, nici urmă de euro în burta lui Arșinel!

Arșinel nu renunță însă și acum încearcă să facă rost de lista tuturor pacienților operați de-a lungul timpului de Mihai Lucan. ”Dacă n-a ascuns euro în mine, poate a ascuns în alții”, își face singur curaj Arșinel. ”Îi tai și pe ei pe burtă, găsesc eu o soluție s-o fac, poate dau de niște teancuri de euro prin ei. Sunt dispus să fac absolut orice pentru bani!”

Scris de Calin
22 decembrie 2017 13:12
Citește mai mult despre: arsinel Euro Lucan

Alte articole

Vezi mai mult