Când întreg electoratul se plânge că primăria Gabrielei Firea sparge banii pe tot felul de târguri scumpe, borduri și nimicuri, iată că primărița surprinde din nou și face o controversată achiziție de artă. Primăria Municipiului București a cumpărat la licitație o operă de artă ce înfățișează un robinet cu apă caldă lipit de perete.

firea_robinet_licitatie.jpg

„Lucrarea este numită năzuință și semnifică dorința păturii urbane a populației brutalizate pentru apă caldă care să curgă din perete. Scociul reprezintă starea infrastructurii, e o metaforă pentru toate țevile de apă caldă din București”, a explicat expertul în artă Decebal Popescu.

Lucrarea va fi expusă la Muzeul Apei Calde amenjat la CET Sud, lângă cantina de nunți. „Intrarea este gratuită, dar pentru a o putea vedea va trebui să dovediți că v-ați plătit întreținerea”, a declarat custodele muzeului, dl. Iulian Toma.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 10.12.2019 08:31 Monden

National Cinematografic