Când întreg electoratul se plânge că primăria Gabrielei Firea sparge banii pe tot felul de târguri scumpe, borduri și nimicuri, iată că primărița surprinde din nou și face o controversată achiziție de artă. Primăria Municipiului București a cumpărat la licitație o operă de artă ce înfățișează un robinet cu apă caldă lipit de perete.

firea_robinet_licitatie.jpg

„Lucrarea este numită năzuință și semnifică dorința păturii urbane a populației brutalizate pentru apă caldă care să curgă din perete. Scociul reprezintă starea infrastructurii, e o metaforă pentru toate țevile de apă caldă din București”, a explicat expertul în artă Decebal Popescu.

Lucrarea va fi expusă la Muzeul Apei Calde amenjat la CET Sud, lângă cantina de nunți. „Intrarea este gratuită, dar pentru a o putea vedea va trebui să dovediți că v-ați plătit întreținerea”, a declarat custodele muzeului, dl. Iulian Toma.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 10.12.2019 10:31 Monden

National Cinematografic