Vești bune! În curând, mașinile cu coarne de ren nu vor mai fi o problemă în București. Ion Țiriac a decis să îmbine utilul cu plăcutul și s-a apucat să vâneze cu pușca din dotare enervantele exemplare auto care au invadat Bucureștiul.

tiriacmasinacoarne.jpg

„Nu se mai poate așa, invazia mașinilor cu coarne de ren trebuie oprită. Vânez deja de trei zile, recolta e bună. Renii mai agili, precum cei din specia BMW, mai scapă printre blocuri, ăia mai lenți și bolnavi, precum Oltciturile, sunt ușor de prins, îi omor cu praștia”, spune miliardarul.

Acesta a chemat și ajutoare din afară. „Am invitat și câțiva prieteni miliardari din Europa, ei preferă să vâneze Lamborghini și Bugatti. În București sunt ușor de vânat, că sunt gropi și nu pot alerga repede”, spune Ion Țiriac.

Magnatul spune că face totul pentru o cauză nobilă. „Pe lângă faptul că scap Bucureștiul de această pestă, am decis să donez fierul vechi la câteva centre de colectare aflate în nevoie. În ce privește șoferii, le voi dona organele, deși mă îndoiesc că cineva și-ar dori un organ de la cineva care își pune coarne de ren pe mașină”, a conchis miliardarul, triumfător, de pe un morman de Dacii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Friday, 20.12.2019 04:04 Monden

National Cinematografic