Așa da! Ion Țiriac umblă cu pușca prin București și vânează mașinile cu coarne de ren

Vești bune! În curând, mașinile cu coarne de ren nu vor mai fi o problemă în București. Ion Țiriac a decis să îmbine utilul cu plăcutul și s-a apucat să vâneze cu pușca din dotare enervantele exemplare auto care au invadat Bucureștiul.

„Nu se mai poate așa, invazia mașinilor cu coarne de ren trebuie oprită. Vânez deja de trei zile, recolta e bună. Renii mai agili, precum cei din specia BMW, mai scapă printre blocuri, ăia mai lenți și bolnavi, precum Oltciturile, sunt ușor de prins, îi omor cu praștia”, spune miliardarul.

Acesta a chemat și ajutoare din afară. „Am invitat și câțiva prieteni miliardari din Europa, ei preferă să vâneze Lamborghini și Bugatti. În București sunt ușor de vânat, că sunt gropi și nu pot alerga repede”, spune Ion Țiriac.

Magnatul spune că face totul pentru o cauză nobilă. „Pe lângă faptul că scap Bucureștiul de această pestă, am decis să donez fierul vechi la câteva centre de colectare aflate în nevoie. În ce privește șoferii, le voi dona organele, deși mă îndoiesc că cineva și-ar dori un organ de la cineva care își pune coarne de ren pe mașină”, a conchis miliardarul, triumfător, de pe un morman de Dacii.

Scris de Luchian
20 decembrie 2019 02:12
Citește mai mult despre: tiriac

Alte articole

Vezi mai mult