Calitatea de persoană non-umană aduce cu sine nu doar drepturi, ci o grămadă de responsabilităţi! Au învăţat-o pe pielea lor delfinii de pe litoralul românesc, care s-au trezit amendaţi în repetate rânduri pentru că făceau pipi în mare.

delfinipipimare.jpg
"Delfinii şi marsuinii? Sunt mai ceva ca beţivii din Vama Veche. N-am văzut unul să iasă din mare, să se ducă la toaletă şi să dea un leu ca să-şi facă nevoile în condiţii civilizate. Am împărţit o groază de amenzi, dar afurisitele de cetacee nu se învaţă minte", spune Jacques-Yves Petrică, ucenic de scafandru la Poliţia Locală Mangalia.

"Tertipul lor preferat când sunt prinşi în fapt e să pretindă că nu ştiu româneşte. 'Kekekekekeke' în sus, 'kekekekekeke' în jos, să ştiţi că nu vă iese, că v-am auzit mai devreme cum făceaţi chetă de bere! Amenda e de 100 de lei, sau 50 dacă plăteşti în 48 de ore, şi aţi face bine să nu veniţi cu scoici", le-a transmis organul derbedeilor înotători, care ar face bine să se retragă în apele internaţionale când îi mai apucă pornirile fiziologice.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Sunday, 29.04.2018 14:12 Monden

National Cinematografic