Aşa le trebuie! După ce au fost declaraţi persoane non-umane, delfinii au început să fie amendaţi că fac pipi în mare

Calitatea de persoană non-umană aduce cu sine nu doar drepturi, ci o grămadă de responsabilităţi! Au învăţat-o pe pielea lor delfinii de pe litoralul românesc, care s-au trezit amendaţi în repetate rânduri pentru că făceau pipi în mare.

„Delfinii şi marsuinii? Sunt mai ceva ca beţivii din Vama Veche. N-am văzut unul să iasă din mare, să se ducă la toaletă şi să dea un leu ca să-şi facă nevoile în condiţii civilizate. Am împărţit o groază de amenzi, dar afurisitele de cetacee nu se învaţă minte”, spune Jacques-Yves Petrică, ucenic de scafandru la Poliţia Locală Mangalia.

„Tertipul lor preferat când sunt prinşi în fapt e să pretindă că nu ştiu româneşte. ‘Kekekekekeke’ în sus, ‘kekekekekeke’ în jos, să ştiţi că nu vă iese, că v-am auzit mai devreme cum făceaţi chetă de bere! Amenda e de 100 de lei, sau 50 dacă plăteşti în 48 de ore, şi aţi face bine să nu veniţi cu scoici”, le-a transmis organul derbedeilor înotători, care ar face bine să se retragă în apele internaţionale când îi mai apucă pornirile fiziologice.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
29 aprilie 2018 12:04

Alte articole

Vezi mai mult