Aşa le trebuie! După ce au fost declaraţi persoane non-umane, delfinii au început să fie amendaţi că fac pipi în mare

Calitatea de persoană non-umană aduce cu sine nu doar drepturi, ci o grămadă de responsabilităţi! Au învăţat-o pe pielea lor delfinii de pe litoralul românesc, care s-au trezit amendaţi în repetate rânduri pentru că făceau pipi în mare.

„Delfinii şi marsuinii? Sunt mai ceva ca beţivii din Vama Veche. N-am văzut unul să iasă din mare, să se ducă la toaletă şi să dea un leu ca să-şi facă nevoile în condiţii civilizate. Am împărţit o groază de amenzi, dar afurisitele de cetacee nu se învaţă minte”, spune Jacques-Yves Petrică, ucenic de scafandru la Poliţia Locală Mangalia.

„Tertipul lor preferat când sunt prinşi în fapt e să pretindă că nu ştiu româneşte. ‘Kekekekekeke’ în sus, ‘kekekekekeke’ în jos, să ştiţi că nu vă iese, că v-am auzit mai devreme cum făceaţi chetă de bere! Amenda e de 100 de lei, sau 50 dacă plăteşti în 48 de ore, şi aţi face bine să nu veniţi cu scoici”, le-a transmis organul derbedeilor înotători, care ar face bine să se retragă în apele internaţionale când îi mai apucă pornirile fiziologice.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
29 aprilie 2018 12:04
Citește mai mult despre: amenzi delfini mare

Alte articole

Vezi mai mult