Aşa se face! Nuţu Cămătaru şi-a vaccinat maimuţa ca să poată intra cu ea la mall

În timp ce numeroşi cetăţeni şi chiar primari de municipii se tem de injecţie mai ceva ca pisicile de aspirator, există şi oameni „mai catolici decât Papa”! E cazul lui Nuţu Cămătaru, cunoscut om de afaceri şi crescător de animale exotice din sectorul 5 al Capitalei. Apropiaţii spun că acesta şi-a vaccinat cu schema completă inclusiv maimuţa, ca să poată să se plimbe prin mall cu ea pe umăr.

„În fiecare duminică, Nuţu şi macacul Bobo merg la mall, e ritualul lor de ani de zile. Mănâncă un burger, probează tricouri haioase, se duc la film… Sunt cei mai buni prieteni”, povesteşte nea Vasile, îngrijitorul de tigri al casei Cămătaru.

„Nu ştiu exact unde şi cum i-a făcut actele, dar oficial, pe Bobo îl cheamă Popescu Boborelian-Maimuţel, are CNP, adresă de domiciliu şi tot tacâmul. Normal că i-a făcut şi vaccinul, să poată merge din nou la plimbare în mall duminica.”

Vecinii de cuşcă ai maimuţei Bobo, ursul Belerofon şi tapirul Viorel, spun că macacul african a suportat foarte bine injecţia, acuzând doar o uşoară durere în umăr a doua zi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
8 noiembrie 2021 08:46
Citește mai mult despre: maimuta mall nutu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult