Așa-zișii lăutari la care e datoare primăria din Sutești sunt Smiley și Andra

Presa a relatat pe larg că primăria Sutești din Vâlcea a ajuns să-și vândă microbuzele care duceau copiii la școală ca să plătească o datorie de peste 500.000 de lei la niște „lăutari din Satu Mare“. Doar că adevărul este un pic diferit, după cum a aflat departamentul nostru de investigații.

Așa-zișii „lăutari din Satu Mare“ sunt de fapt Smiley, Andra și trupa Holograf, trio-ul care domină piața de concerte plătite cu bani publici de primăriile de comune din România. Având însă de luat peste 500.000 de lei doar de la o biată primărie din Vâlcea, Smiley, Andra și Holograf au plătit o mică sumă presei, ca să nu ajungă publice numele lor.

În apărarea ei, Andra spune că are nevoie de bani pentru că soțul ei, Cătălin Măruță, pierde păr constant și își face implant și de două ori pe săptămână ca să se mențină, în timp ce Smiley invocă faptul că are copil mic acuma și cheltuielile i-au crescut foarte mult. Cei de la Holograf, în schimb, spun că vor banii de la primăria Sutești pentru că altfel ar simți că „l-am pupat degeaba în cur pe primarul de-acolo“.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 mai 2022 13:25
Citește mai mult despre: Andra Holograf Smiley

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult