Aşa-zisul scandal cu Micutzu era de fapt o reclamă la huse de telefon anti-bătaie

Presa a răspândit inconștientă, ca de obicei, articole referitoare la comediantul Micutzu, implicat într-o altercație pe Calea Victoriei, în care s-au dat pumni, scuipați și s-a spart în geam. Toate acestea fără să știe că totul era un scheci pus la cale de standupist, ca să promoveze noile huse de telefon de la compania cu care are contract.

„Uită-te la husele astea, dai în ele, scuipi pe ele, nici frățică, telefonul e perfect, vine poliția să te ia la secție, căcat!, ecranul telefonului e în siguranță, fără urmă de zgârieturi. Nu e înjurătură care să-l afecteze, nu e gabor care să-l zgârie, ia și tu de la Fitz Mobile noua husă”, a declarat Cosmin Nedelcu într-un video pe youtube publicat chiar de el însuși.

Dealtfel, la o examinare cu atenție a filmărilor de pe internet se poate vedea cu claritate cum George Adrian apare în fundal și este absolut complet neamuzant, ceea ce este un indiciu că totul este pus la cale de Micutzu să vândă mai multe huse de telefon. Totodată, comediantul a explicat la poliție că a fost vorba de ceva complicat, cineva l-a înjurat pe stradă și el s-a enervat brusc, iar polițaii l-au crezut, că așa e când ești comic, te enervezi când te ia cineva la refec, faci pe durul, dai cu pumnul și câștigi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

17 august 2021 16:31
Citește mai mult despre: glume micutzu reclamă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult