Asia Express. Când au auzit că-l cheamă Găinușă, thailandezii au vrut să-l gătească

Asia Express se dovedește a fi un concurs extre de periculos pentru concurentul Mihai Găinușă. Totul a început după ce cineva a avut proasta inspirație să-i traducă numele în limba thailandeză, iar băștinașii au luat-o razna. L-au alergat pe Găinușă cu o oală cu apă fiartă, încercând să-l gătească, din dorința de a-și îmbogăți și diversifica bucătăria locală extrem de exotică.

Singura care a sărit în apărarea lui Mihai Găinușă a fost veterana Anca Țurcașiu, care i-a zis lui Nicolai Tand: ”Ține-mi puțin proteza!” și a sărit la bătaie cu bucătarii thailandezi care încercau să-l prindă pe fostul cârcotaș.

Din fericire, imediat după ce un bucătar a pus mâna pe Găinușă, thailandezii și-au dat seama că e mai ațos decât un rasol de vită și i-au dat drumul, scârbiți.

”Cum era de așteptat, Adi Nartea a fost un laș și s-a tirat imediat ce s-a împuțit treaba. Singura care a rămas a fost Betty Salam, care i-a făcut la buzunare pe cei 10-15 curioși care se adunaseră să vadă scandalul”, spune Mihai Găinușă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 martie 2024 12:59
Citește mai mult despre: asia express Găinușă thailanda

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult