Asistentele de la „Un show păcătos”, sponsorizate de Institutul de Boli Infecţioase Dr. Matei Balş

Emisiunea „Un show păcătos” are, începând de astăzi, un nou sponsor! Spitalul de Boli Infecţioase Matei Balş a câştigat dreptul de a apărea pe tricourile asistentelor lui Capatos, după un duel crâncen cu Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale “Dr. Victor Babeş”.

Directorul spitalului câştigător, prof. dr. D. Popescu, a declarat: „Fetele veneau oricum la noi ca să îşi vopsească scurgerile, sa nu se vadă în platou, mai ales dacă era invitat Smiley. Ne bucurăm că suntem reprezentaţi de emisiunea-fanion a noilor maladii, sau – de ce nu – a mutaţiilor trendy survenite în infecţii tradiţionale.”

„Contribuim la dezvoltarea medicinei prin efortul acestor fete admirabile, care împărtăşesc cu noi din prinosul lor epidemic. Mai mult, avem în pregătire ‘Pacientul zero’, un reality-show cum nu s-a mai văzut. Dacă doi sau mai mulţi telespectatori iau aceeaşi boală de la una din fete, telespectatorii vor putea trimite SMS-uri cu ‘salvează-l pe X’ sau ‘salvează-l pe Y’, iar colegii de la Balş îi vor inmâna câştigătorului un tricou semnat de cele 3 asistente. Cât despre tratament, fiind vorba de boli de care lumea medicală nu s-a mai lovit, cel mai probabil vor primi vitamina C si Parasinus”, a declarat Dan Capatos.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Mihai
5 decembrie 2013 08:12

Alte articole

Vezi mai mult