Asistentele lui Capatos, confiscate de Poliţie după ce s-a constatat că sunt nişte petarde

Chiar în prag de Revelion, organele legii au efectuat o descindere pe platoul emisiunii “Un show păcătos”, confiscând mai multe petarde de mare calibru, camuflate ca asistente TV. În urma controlului, realizatorul Dan Capatos a fost amendat pentru nerespectarea regimului explozibililor, fiind acuzat că a oferit petarde telespectatorilor în mod repetat, chiar şi în afara sezonului festiv.

“Nu ne-a venit să credem”, a declarat unul dintre poliţişti. “Până şi la Obor, vânzătorii de petarde încearcă să-şi ascundă marfa, o ţin sub haine sau sub vreo prelată. Domnul Capatos, în schimb, îşi etala petardele în direct, în faţa a mii de oameni, nici măcar nu se obosea să le îmbrace. Şi nu vorbim aici de petarde simple, de unică folosinţă sau cu 3 focuri, cum sunt cele chinezeşti. Când am încercat să le detonăm într-un loc sigur ne-am dat seama că asistentele lui Capatos bubuie ori de câte ori deschid gura.”

În urma descoperirii macabre, mai multe voci au cerut legalizarea petardelor obişnuite, argumentând că acestea pot duce, în cel mai rău caz, la pierderea unor degete. “În schimb, petardele lui Capatos pot provoca inclusiv pierderea creierului, urmată de pierderea erecţiei la telespectatorii mai sensibili.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
30 decembrie 2012 14:12

Alte articole

Vezi mai mult