Asistentele lui Capatos, în delir! Au primit drept moștenire un număr colosal de boli venerice

Bucurie de nedescris pentru cele două asistente ale lui Dan Capatos, Loredana Chivu și Ana Maria Mocanu. Un om cu suflet mare, care mai mult ca sigur a apelat la serviciile lor în trecut, le-a lăsat prin testament un număr colosal de boli venerice.

”Probabil nu voi mai fi nevoită să merg la principalul job, cel de centuristă, niciodată!”, a exultat pe Facebook Loredana Chivu. ”Voi avea atât de multe boli venerice, încât voi putea merge la emisiune direct de acasă, fără ocolul obligatoriu pe la Centură, ca până acum. Am atâtea boli venerice, încât în fiecare emisiunea o să mă pot lăuda cu una nouă”!

Dan Capatos spune că se bucură sincer pentru asistentele, mai ales că el știe foarte bine că, dacă cineva merită să se aleagă cu boli venerice, acelea sunt asistentele sale. ”N-aveți idee cât muncea Loredana pentru orice boală venerică! Uneori venea atât de obosită la emisiunea, încât abia reușea să se șteargă bine în colțul gurii. Mă bucur de moștenirea ei, acum se poate concentra strict pe emisiunea noastră”, a declarat Dan Capatos.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
2 iunie 2014 04:06

Alte articole

Vezi mai mult