Așteptat cu mare interes de toți bărbații, filmul ”Wonder Woman” s-a dovedit una dintre cele mai mai mari dezamăgiri din istoria cinematografiei. Asociația Bărbaților de Pretutindeni (ABP) s-a arătat revoltată de faptul că femeia din film vorbește și a cerut interzicerea peliculei, pentru ca nici un alt bărbat să nu cadă capcană titlului înșelător.
 
The_Wonder_Woman_Gal_Gadot.jpg ”Am rezistat primele 2-3 minute din film, până am văzut că așa-zisa «wonder-woman» a început să vorbească”, s-a plâns Decebal Popescu, liderul ABP. ”În acel moment am realizat că am fost înșelat, că filmul este, de fapt, despre o femeie banală. O femeie care vorbește va ajunge, inevitabil, să și cicălească bărbații, deci e clar că n-are cum să fie «wonder woman».”
 
Reputatul bărbat este de părere că în spatele filmului se află niște minți bolnave, care vor să le insufle bărbaților ideea că o femeie care te bate la cap în loc să-ți pună berea la rece poate trece drept o femeie fantastică. ”Ce urmează, un film cu un «bărbat fantastic», un mutant care se duce să cumpere tampoane și care refuză să iasă la bere cu băieții?! Sau, Doamne-ferește, ceva cu soacra fantastică?!”, s-a întrebat retoric Decebal Popescu.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 06.06.2017 16:50 Monden

National Cinematografic