Asociația Bărbaților deplânge numele înșelător al filmului Wonder Woman: ”Păi femeia aia vorbește!”

Așteptat cu mare interes de toți bărbații, filmul ”Wonder Woman” s-a dovedit una dintre cele mai mai mari dezamăgiri din istoria cinematografiei. Asociația Bărbaților de Pretutindeni (ABP) s-a arătat revoltată de faptul că femeia din film vorbește și a cerut interzicerea peliculei, pentru ca nici un alt bărbat să nu cadă capcană titlului înșelător.

”Am rezistat primele 2-3 minute din film, până am văzut că așa-zisa «wonder-woman» a început să vorbească”, s-a plâns Decebal Popescu, liderul ABP. ”În acel moment am realizat că am fost înșelat, că filmul este, de fapt, despre o femeie banală. O femeie care vorbește va ajunge, inevitabil, să și cicălească bărbații, deci e clar că n-are cum să fie «wonder woman».”

Reputatul bărbat este de părere că în spatele filmului se află niște minți bolnave, care vor să le insufle bărbaților ideea că o femeie care te bate la cap în loc să-ți pună berea la rece poate trece drept o femeie fantastică. ”Ce urmează, un film cu un «bărbat fantastic», un mutant care se duce să cumpere tampoane și care refuză să iasă la bere cu băieții?! Sau, Doamne-ferește, ceva cu soacra fantastică?!”, s-a întrebat retoric Decebal Popescu.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
6 iunie 2017 14:06
Citește mai mult despre: barbat cinema femeie

Alte articole

Vezi mai mult