Conducerea Universității Spiru Haret continuă să dea dovadă de o eficiență ieșită din comun în ce privește educația românilor. Cea mai recentă inovație a instituției de învățământ aruncă pur și simplu în aer procentajul absolvenților universității: aceștia au angajat voluntari care împart diplome trecătorilor pe stradă.

diploma_spiru_impartita.jpg "Veneam de la piață și dintr-o dată m-am pomenit absolventă de Litere. Eu, care n-am citit o carte în viața mea", spune Viorela, proaspătă absolventă. "Nu știu exact ce o să fac cu diploma, că n-am de gând să mă fac profesoară, sau ceva. Probabil o să-i împachetez zacusca nepoțelului meu, care tocmai ce a început și terminat Arhitectura, la Spiru Haret", a mai adăugat aceasta.

Cei care doresc o specializare nouă sunt sfătuiți să stea pe lângă gurile de metrou, deoarece acolo au cele mai mari șanse să primească mult râvnitele titluri de avocat, psiholog sau profesor de educație fizică. "Avem mii de voluntari, și nu orice voluntari, ci din aceia cu multiple studii superioare, iar tipografia noastră lucrează la foc automat. În acest ritm, vom deveni cea mai educată țară din Europa", spune Aurelian Bondrea, rectorul al universității și proaspăt absolvent a 174 de facultăți.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Wednesday, 12.09.2018 15:18 Monden

National Cinematografic