Asta da fiță! Într-un club din Mamaia cineva a venit cu o roabă de benzină

Gata cu roabele de şampanie – o nouă „aroganţă supremă” cucereşte cluburile de fiţe! În urmă cu câteva seri, un boss de boss din Slobozia care petrecea cu prietenii în celebrul club Baluba din Mamaia Nord a comandat, ca să se dea în stambă, o roabă de benzină.

„Da, domnule, benzină! Eram acolo! Şi nu 1-2 bidoane, ci o roabă întreagă de benzină premium, fără plumb, lichidul auriu după care tânjesc milioane de români, dar pe care puţini şi-l permit în zilele noastre”, spune Gigel Costel, martor ocular. „Petrom Perignon! MOLet & Chandon! Veuve ClicquOMV! Mummpetrol! Cele mai şmechere mărci de benzină!”

„Au desfăcut canistrele de benzină şi s-au stropit între ei mai ceva ca la Formula 1! Pe urmă s-au retras în separeul lor, să-şi aprindă nişte trabucuri scumpe. Nu ştiu ce s-a întâmplat după aia. Cert e că atmosfera a fost incendiară”, spune Geanone Broscoi, barman.

Impresionaţi de puterea financiară a nababului slobozean, mai mulţi petrecăreţi şi-au umplut şi ei paharele cu benzină, pe care ulterior au purtat-o grijuliu până în parcarea clubului, unde aşteptau, însetate, rezervoarele BMW-urilor.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
17 iulie 2022 11:46
Citește mai mult despre: benzina mamaia roaba sampanie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult