Când dumnezeu îţi dă noroc, ţi-l dă cu stolul! Un buzoian de 42 de ani a devenit recent cel mai mare crescător de raţe din judeţ după ce a băgat o fisă la măcănele.

Potrivit martorilor oculari, bărbatul a nimerit legendarul jackpot - trei ouă la rând - şi a plecat acasă cu 300 de raţe superbe, jucăuşe şi măcănitoare.

castigatormacanele.jpg
"Nu mi-a venit să cred! O singură dată a tras de maneta aia şi au început să ţâşnească raţele din aparat. Nici nu-mi imaginam că încap 300 de raţe într-un aparat de măcănele", spune un localnic care trecea chiar atunci prin faţa salonului de măcănele.

"De obicei jucam la păcănele, dar cum toate-s închise în această perioadă, am decis să-mi încerc norocul la măcănele. Acum nu ştiu ce să fac cu 300 de raţe, că eu stau la bloc şi am balconul destul de mic. Poate le dau drumul în parc", a exclamat fericitul câştigător.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 24.04.2020 14:57 Monden

National Cinematografic