Asta da opulenţă! Ţiriac şi-a invitat prietenii miliardari la Balc, la cules de cireşe

Încă o dată, luxul debordant în care trăiesc bogaţii stârneşte controversă printre români! În timp ce milioane de români nici nu îndrăznesc să viseze la preţioasele fructe, al căror preţ îl depăşeşte, în pieţe, pe al caviarului, magnatul Ion Ţiriac şi-a invitat prietenii miliardari la Balc, la tradiţionalul cules de cireşe.

Printre cei care se ghiftuiesc azi cu trufandale pe domeniul Ţiriac se numără moştenitorul grupului Porsche, Adolf Schwulwagen. „Îl cunosc pe nea Ion de ani de zile, din când în când îl ajut să scape de mistreţi şi, drept răsplată, anul ăsta m-a lasat să mă urc în cireş. Om bun! Nu ca bătrânul Rockefeller, care ne alunga cu mătura dacă intram la el în livadă”, spune germanul, purtând sfidător o pereche de cireşe la urechea stângă.

Deşi Ţiriac a fost criticat pentru felul barbar în care îşi etalează averea, miliardarii adunaţi la Balc spun că vor dona statului român un borcan întreg de compot de cireşe, care va fi expus într-un muzeu din apropiere.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
15 mai 2017 16:42
Citește mai mult despre: Balc cireșe miliardari tiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult