Asta e culmea! Un român a primit notificare ANAF că a dat un dar prea mic la o nuntă

Abuzurile ANAF continuă! Un cetăţean s-a trezit la poştă cu o notificare, cum că mai are de dat 100 de euro la o nuntă din 2015, la care chipurile n-ar fi dat suficient. Bietul contribuabil s-a dus la ghişeu să le explice situaţia, pentru că el consideră că de fapt ar avea de luat 100 de euro, că nici n-a mâncat şi nici n-a băut la nunta respectivă.

“Eu am fost în anul acela şi la botezul unui copil, al aceluiaşi cuplu, şi ei n-au venit la mine la nuntă, că erau plecaţi în străinătate, sau aşa mi-au spus când i-am invitat. Pe lângă darul la plic noi am dat şi un aparat de cafea cu 3 cutii mari de pastile. Eu consider că m-am achitat de obligaţii, dar agenţii ANAF fac exces de zel”, explică Marian Coltea, supărat că trebuie să piardă timp la cozi pentru aşa ceva.

Bietul om a fost pus de funcţionari să vină cu socrul mare, care a numărat darul, ca să clarifice situaţia. Marian Coltea spune că în timpul nunţii ar fi dat şi bacşiş lăutarilor: “Asta de ce nu mi se ia în calcul?”. Agenţii ANAF susţin însă că o să-i vină şi alte notificări, pentru că n-a declarat lada de whisky primită când a furat mireasa.

Scris de Ionut
15 aprilie 2019 17:21
Citește mai mult despre: ANAF dar notificare nunta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult