Asta fiţă! Copiii unui pictor de Dorobanţi desenează pe roţi de caşcaval

Nu e pânză cum e brânza! Decebal von Popescu, un pictor excentric din sectorul 1 al Capitalei, a fost văzut achiziţionând zeci de roţi de caşcaval pentru un proiect artistic cu totul inedit. Pe scurt, acesta îşi lasă copiii să picteze pe caşcaval, rezultatul fiind o colecţie întreagă de opere de artă deosebit de gustoase a căror valoare nu poate decât să crească în timp.

“Ideea mi-a venit când cei mici au umplut frigiderul de mâzgăleli adorabile”, recunoaşte Popescu. “După ce m-am chinuit să-l curăţ, l-am deschis să-mi fac un sandviş şi am rămas mască: în verva lor creatoare, copiii desenaseră şi înăuntru – cu predilecţie pe caşcaval, dintre toate mâncărurile! Culmea e că roata de caşcaval Sofia pictată nu arăta deloc rău!”

“Având în vedere notorietatea lui von Popescu, mai multe case de licitaţii importante s-au declarat interesate de brânzeturile decorate de micii Pablo şi Frida”, a comentat un critic de artă. “În prezent, însă, doritorii le pot găsi oricând pe rafturile magazinelor, în colecţia personală a domnului Toni Delaco.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

27 aprilie 2016 11:57
Citește mai mult despre: cascaval Dorobanti pictor

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult