Opulenţa e la ea acasă în cluburile de fiţe din Mamaia, locurile unde şi designerii de interior îşi fac de cap pe bani mulţi! Un nou trend ia cu asalt cele mai scumpe localuri de pe litoralul românesc: câte un mic păr cârlionţat, din aur de 24 de karate, în fiecare pisoar.

club_fancy_mamaia_fl0k.jpg

"Faţă de pisoarele normale, care au un floc negru, totalmente plictisitor, noi am optat pentru părul Flokgold® din aur masiv, importat din cele mai pure zone pubiene ale Alpilor elveţieni", precizează Marcu Anton, patronul clubului Baluba din zona Mamaia Nord.

O problemă a micilor ornamente sârmoase de pe pisoare, spun proprietarii localurilor, e că mulţi clienţi le fură pentru a-şi face bijuterii. "Deja se vând prin Constanţa verighete făcute din floc de club. E revoltător", spune un întreprinzător din localitate.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 20.08.2019 17:17 Monden

National Cinematografic