Promoția Tarom, prin care ofereau reduceri pentru biletele soției și copiilor cumpărate cu cardul soțului, a scos încă o dată prostia din Facebook la iveală. Rețeaua socială s-a confruntat cu un tăvălug de tâmpiți revoltați, care vedeau peste tot misoginism, promovarea Coaliției pentru Familie și alte baliverne.

Iată însă că, la nici două zile distanță, apare și un efect pozitiv. Inspirat de abordarea Tarom, patronul unui bar din București a avut o idee de promovare absolut genială: la fiecare bere pe care un bărbat o plătește cu cardul nevestei, primește încă una gratis din partea localului.

berbati_bere_card_promotie.jpg ”Numai un bărbat adevărat își permite aroganța asta, să folosească cardul nevestei ca să-și plătească berile pe care le consumă cu prietenii lui în bar”, spune patronul care-a venit cu ideea. ”Și noi suntem mai mult decât încântați să premiem bărbații adevărați, așa că e firesc să le oferim beri din partea casei.”

Însă, oricât de viteaz se consideră un bărbat care își plătește berile cu cardul nevestei, el este totuși un bărbat cu nevastă, așa că nimeni nu poate anticipa ce-l așteaptă când ajunge acasă. Tocmai de aceea, bărbații care recurg la acest veritabil act de curaj obișnuiesc ca la final, când pleacă spre nevastă, să-și ia la revedere și să se îmbrățișeze cu toți bărbații din bar, că nu se știe...

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 03.08.2017 19:43 Monden

National Cinematografic