Asta prietenie! Până și copilul lui Alex Velea seamănă cu Smiley

Bucurie în casa lui Alex Velea și a Antoniei, după ce mai mulți prieteni, rude sau chiar cunoștiințe le-au spus celor doi că fiul lor seamănă cu Smiley. Deși prietenii l-au informat pe Velea cu o față îngrijorată cu privire la acest aspect, cântărețul a găsit numai motive de bucurie.

„Boom shakalaka, ce poate fi mai frumos decât să semene copilul cu cel mai bun prieten al tău, cu frățiweareul tău? Nu e ca celălalt copil pe care l-a făcut Antonia, care seamănă cu un cocalar italian, un tip pe care l-am văzut și eu prin casă dar nu mai știu cu ce se ocupă”, a spus Velea. Acesta a spus că e dispus să compună o melodie pe această temă, în care să fie prezentată prietenia lui cu Smiley.

Deși oamenii de știință spun că, de obicei, copii seamănă cu părinții și, câteodată, cu bunicii, în cazul lui Velea se pare că natura a găsit o cale, a simțit că legătura între cei doi este mai puternică decât orice legătură de frăție. Colegul de scenă al lui Smiley, Pavel Bartoș, a spus că speră și el, dacă are noroc, ca următorul copil al lui Velea să semene cu el, că așa se vede dacă ești prieten adevărat cu un om.

Scris de Eftimie
17 martie 2015 15:03

Alte articole

Vezi mai mult