Asta schimbă totul! O corporatistă a descoperit că un iaurt cu fructe e mai gustos decât un iaurt cu pufuleţi

Descoperire unică într-o corporaţie din Pipera. O corporatistă a renunţat la clasicul iaurt combinat cu pufuleţi şi la prânz a decis să încerce un iaurt cu bucăţi mari de fructe, spre stupefacţia colegilor invidioşi. Aceştia au crezut că o fi vorba de vreun eveniment gen “Iaurt cu fructe Thursday” şi că n-au primit memo-ul, aşa că au rugat departamentul de IT să le verifice adresele de mail.

“Am fost să-i cer nişte pufuleţi împrumut, că mie mi se defectase badge-ul şi nu puteam să cobor până la chioşc. Mi-a spus că nu are, că mănâncă iaurt cu fructe. Am rămas mască. Am convocat imediat o şedinţă pe departament, să văd ce feedback au şi colegii”, spune unul din colegii corporatistei.

Aceştia se tem că respectiva mănâncă iaurt cu fructe doar ca să se facă remarcată, deci ţinteşte o promovare peste rând. Surse din corporaţie spun că respectiva corporatistă ar fi fost urmărită de câţiva colegi, care i-au tras un sac peste cap, ar fi băgat-o într-o debara şi i-ar fi mâncat iaurtul, după care şi-au făcut selfiuri cu paharele goale, ca s-o umilească.

Corporatista a fost fotografiată şi pusă într-un powerpoint, care a fost trimis la toată corporaţia. Situaţia ei va fi analizată într-un focus-grup multinaţional, pentru că iaurtul Müller cu bucăţi mari de fructe e foarte consistent şi se pare că poate înlocui o masă obişnuită, deci ar putea fi luat în considerare pentru cantina corporaţiei.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

9 februarie 2017 00:35
Citește mai mult despre: corporatistă fructe iaurt

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult