Asta voinţă! Un bărbat a depăşit criza vârstei de 50 de ani fără să-şi cumpere motocicletă

Pe măsură ce îmbătrânim devenim tot mai fragili, atât fizic cât și psihic. Spiritul nu mai este așa puternic și înflăcărat ca odinioară iar pentru mulți bărbați asta înseamnă că nu mai au forță mentală să se mai comporte cu demnitate și ajung să-și cumpere motocicletă. Nu este și cazul lui Marcel Constantin, un bărbat adevărat, un om cum puțini se mai nasc în zilele noastre, care a reușit să ajungă la 54 de ani fără să-și cumpere motor.

„Am simțit, nu vă mint, am simțit demonul în mine. Dar mi-am zis, am fost un luptător toată viața, am trecut prin comunism, prin sălbaticii ani de la revoluție, o să trec și prin asta. Nu o să decad în rușine, să-mi iau motor, să râdă oamenii cumsecade de mine. Vreau să fiu respectat în continuare de semenii mei. Și n-am cumpărat motocicletă, mi-am văzut de viață”, mărturisește Marcel Constantin.

Acesta spune că și-a petrecut astfel viața liniștit și apreciat în comunitate. „Știți ce bine e să ai 54 de ani și să nu se uite lumea la tine ca la un trist? Acum pot să port geacă de blugi în mod neironic și nu se uită nimeni ciudat, nimeni nici măcar nu observă amănunte de-astea. Mi se dă bună-ziua pe stradă, sunt întrebat ce mai fac, e chiar ok”.

Scris de Ef
3 februarie 2018 13:02
Citește mai mult despre: bătrân motocicleta varsta

Alte articole

Vezi mai mult