Astrele, drept la replică: „Nu avem nimic de spus despre divorţul dintre Bănică şi Andreea Marin”

Ca urmare a zecilor de articole pe subiectul „Ce spun astrele despre divorţul dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică”, astrele cereşti ne-au trimis pe adresa redacţiei un drept la replică, pe care îl redăm integral.

„În atenţia presei tabloide din România,

Constatăm cu îngrijorare folosirea abuzivă a numelui nostru în contextul divorţului dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr. Nimeni, cel puţin până la această oră, nu ne-a contactat pentru un punct de vedere oficial pe această temă.

În mod contrar celor relatate de presa tip tabloid din România, noi nu ne-am aliniat niciodată cu intenţia să influenţăm evoluţia relaţiei dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr. Sincere să fim, nici măcar nu ştim cine sunt cei doi, deci cu atât mai mult nu aveam vreun interes să le influenţăm relaţia.

Avocaţii noştri studiază acum modul prin care putem să-i dăm în judecată pe cei care ne folosesc numele fără să ne ceară acordul. Cei care mai vorbesc în numele nostru să se aştepte la demersuri legale împotriva lor.

P.S. Habar n-avem cine este Urania!

Cu respect,
Astrele Cereşti”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
11 ianuarie 2013 23:01

Alte articole

Vezi mai mult