Atac dur la Badea: Băsiştii au un clip cu un oligofren care a stat cu părinţii până la 40 ani

Războiul între băsiști și Antena 3 continuă. După dezvăluirile făcute de Mircea Badea în emisiunea sa, despre adopțiile de copii din anii ’90, băsiștii pregătesc o lovitură magistrală. Aceștia susțin că au niște imagini oribile, cu un copil nu foarte inteligent, care a stat cu părinții până la 40 de ani și nu pricepe ce se întâmplă în jurul lui.

„Este dureros să-l vezi cum încearcă să lege două argumente, cum ascultă propoziții și nu înțelege nimic. Deși are un corp de om matur, în realitate are mintea unui copil de 10 ani. Dacă este atacat, strigă Băsescu. Stă tot timpul încruntat, că așa a văzut el într-un fim cu karate din 1988”, spune cineva care a văzut caseta. Tânărul ar fi fost folosit de mogulul media Dan Voiculescu pentru a-și satisface cele mai ascunse plăceri personale.

Media băsistă care deține imaginile spune că, deși acestea există din 1997, abia acum a decis să le scoată la iveală, pentru a arăta în ce hal sunt tratați întârziații mintal de către mogulii lipsiți de scrupule. „Este vorba, fără îndoială, de o minte bolnavă. Numai cineva fără suflet ar lăsa un om vizibil dereglat să se facă de rușine la televizor, la ore de maximă audiență. Mai erau pe imagini un tânăr cu autism, ochelari și buze frumoase. Când l-am văzut încercând să lege un videoclip muzical ironic de o conspirație băsistă m-a pufnit plânsul de milă și am schimbat canalul la domnul Turcescu”, a povestit un băsist.

Scris de Ef
14 august 2014 11:08
Citește mai mult despre: Mircea Badea Voiculescu

Alte articole

Vezi mai mult