Răzbunarea iranienilor e mai cruntă decât puteam credea. Printr-un comunicat pe Twitter, ayatollahul Khamenei a catalogat-o pe prima doamnă a Americii drept “grasă” şi că are guşă dublă, ceea ce a dus la convocarea celulei de criză NATO. O flotă de portavioane a trimisă în zona Golfului Persic şi soldaţii americani au scris deja pe bombe “ba pe-a mă-tii”.furia_iranului.jpg

Consiliul de Securitate al ONU a decis că Iranul trebuie sancționat imediat pentru că ”orice ai face, nu te iei de femeie”, potrivit rezoluției.

Provocările Iranului au continuat și în fiecare moschee a început să se strige ”Allah e mare și nevasta lui Trump e grasă” înainte de fiecare rugăciune, semn că furia iranienilor a atins paroxismul.

Preşedintele Trump a avertizat Iranul că aceste atacuri josnice nu pot continua, că altfel îl înjură pe Khomeini de mamă în direct la Fox News şi bombardează Muzeul de Istorie din Shiraz în timpul Săptămânii Altfel din Iran.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Monday, 06.01.2020 21:38 Monden

National Cinematografic