Suntem peste tot acasă! Mai multe zone turistice din Grecia, inclusiv îndrăgita peninsulă Halkidiki, au fost afectate de inundaţii masive în ultimele zile, iar peisajul a devenit extrem de familiar: maşini luate de apă, străzi pline de nămol şi mii de români impasibili sorbindu-şi berea prin birturi.

bautininundatie.jpg
"Sunt frumoase inundaţiile aici, berea e tot timpul la temperatura potrivită, ba chiar pun şi halba la gheaţă! La noi în sat n-ai să vezi aşa ceva, afurisitul de cârciumar scoate şi frigiderul din priză când e apa până la genunchi", spune Octav Mihai, un român a cărui cameră de hotel a fost puţin umezită de viitura care a măturat braţul Sithonia, astfel încât s-a refugiat în prima tavernă cu ouzo şi Mythos.

"Sper să aducă apa şi obeliscul din Costineşti, şi poate discoteca Tineretului, dacă nu cer prea multe", adaugă un alt turist, hotărât să profite de fiecare zi pe litoralul grecesc.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 28.06.2018 13:18 Monden

National Cinematografic