Dacă unii românii încearcă să renunțe la fumat sau la băutură, la unii cocalari obiectivele stau puțin diferit. O arată cazul unui cocalar bucureștean, care și-a propus un demers de-a dreptul prometeic, echivalentul unei urcări a Everestului în șlapi și bermude: să renunțe să mai spargă semințe când merge pe pârtiile de schi ca să se sprijine de BMW-ul cu care a urcat până sus.

cocalar dildo partie.jpg

Așa că acum cocalarul bucureștean stă pe pârtie cu un dildo în gură, la care suge de zor de dimineața până seara. ”Ideea mi-a venit după ce am găsit un obiect misterios în poșeta prietenei mele, care are o formă pretabilă băgatului în gură. Habar n-am ce e și la ce folosește în mod obișnuit, dar pot să jur că pare construit pentru așa ceva, să-l bagi în gură ca să nu mai spargi semințe pe pârtie. Îmi place la nebunie!”, exultă cocalarul.

El a adăugat, extrem de mândru, că a devenit un exemplu pentru prințesa sa, care pare că vrea și ea să renunțe la spartul semințelor pe pârtie. ”După ce i-am luat obiectul din poșetă, și-a comandat imediat altul identic”, spune cocalarul. ”Pentru mine e clar, vrea și ea să și-l bage în gură, exact ca mine, nu să mai spargă semințe pe pârtie. Mă bucur sincer că sunt un exemplu pentru ea.”

Scris de Eftimie | Saturday, 09.12.2017 12:16 Monden

National Cinematografic